Natuurgeneeskundige praktijk en praktijk voor Klassieke Homeopathie
van Ria ter Harmsel
undefined
Share |

 

Ria ter Harmsel

Welkom op mijn persoonlijke pagina, ik wil u graag iets over mezelf vertellen. Vanaf 1975 ben ik fulltime en parttime werkzaam geweest in het basisonderwijs, met name in de groepen 1 en 2 .

Vanaf 1990 ben ik gaan studeren aan de HVNA te Arnhem. In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school voor Natuurgeneeswijze te Arnhem. Dit was een totale opleiding, waar een diversiteit aan vakken werd gegeven, zoals iriscopie, homeopathie, natuurgeneeskunde, pathologie, fysiologie , anatomie, en voedingsleer. Hier heb ik geleerd om van de totale mens uit te gaan. Want als er een deel niet optimaal functioneert, als er een deel uit balans is, betekent dit dat de hele persoon er last van heeft. Een van de vakken was Homeopathie, na de HVNA heb ik me dan ook extra bijgeschoold in de Klassieke Homeopathie en met name de manier van werken volgens de ziekteclassificatie. Door de diverse disciplines van de HVNA  merkte ik dat ik in de praktijk het meeste effect bereikte met de homeopathische behandeling, dit in combinatie met bewegen, goede en gezonde voeding en veelal een andere leefwijze.

Door het volgen van de cursus Medische Basiskennis, ben ik ingeschreven in het RBCZ - register als Registertherapeut BCZ

en heb een licentienummer 170163R als lid van de beroepsvereniging NVKH en daardoor onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtreht Complementaire Zorg(TCZ)

Daarnaast  heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging van de NVKH. Dit heeft als voordeel dat een groot deel van de consulten vergoed worden.

 

Misschien is deze informatie voor u een aanleiding om contact met mij op te nemen.

 

Ria ter Harmsel

E-mail: info@homeopathieriaterharmsel.nl

Tel: 0615086435