Natuurgeneeskundige praktijk en praktijk voor Klassieke Homeopathie
van Ria ter Harmsel
undefined
Share |

 

Naam
E-mailadres
Onderwerp
Bericht
 

Afspraken

Er is dagelijks de mogelijkheid om mijzelf te spreken, op het telefonisch spreekuur van 8.30 uur tot 9.00 uur.

Telefoon: 0615086435  of 0342 841361

Dit kan zijn om een afspraak te maken een afspraak te verzetten of om informatie te vragen, die op de website niet te vinden is. Of gewoon om persoonlijk iets kwijt te kunnen.

Ben ik niet in de gelegenheid u persoonlijk te woord te staan, dan is er altijd de mogelijkheid om uw boodschap in te spreken. Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Ook is er de mogelijkheid om een email te sturen: info@homeopathieriaterharmsel.nl of contact op te nemen via onderstaand contactformulier:

Afspraken afzeggen
 

Als u de afspraak niet kunt na komen, wil ik u vragen dit minimaal 24 uur van te voren te melden. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.
 

Waarneming
 

Bij afwezigheid is er een regeling voor vervanging, door een collega. Dit wordt via het antwoordapparaat vermeld. in het weekend en tijdens feestdagen kunt u voor dringend homeopatisch advies contact opnemen met de dienstdoende homeopaath  www.homeopatenregioamersfoort.nl
 

Lidmaatschap
 

Ik ben aangesloten bij de NVKH, mijn lidmaatschapsnummer is 03-0924, en bij de KVHN
 

Vergoeding ziektekostenverzekeraar
 

De homeopatische consulten worden door ziektekostenverzekeraars vergoed vanuit een aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van uw  eigen bijdrage.

Afspraak maken