Natuurgeneeskundige praktijk en praktijk voor Klassieke Homeopathie
van Ria ter Harmsel
undefined
Share |

Kinderen met leerproblemen

Door leerproblemen praktisch aan te pakken met training , direct resultaat. Door te werken in een werkboek en op de computer. 


Mijn doel is uw kind gemakkelijker te leren leren!

Ik probeer er direct resultaat uit te halen om samen met u, uw kind verder te helpen te leren leren op alle vakken.
Probeer de basis van het lezen en leren in korte tijd opnieuw, maar anders aan te bieden. 
Waardoor het kind ervaart: ik kan het ook!


Effectief bij kinderen met dyslexie, ADHD, Autisme, beelddenkers en leerproblemen. Zowel op het gebied van taal, rekenen en lezen.

Bij concentratie problemen. Kinderen die traag zijn in het leren. Hoog sensitieve kinderen, impulsieve kinderen. Kinderen met faalangst.

Het is de bedoeling dat ze voor alle schoolvakken een manier krijgen die ze kunnen gebruiken.

Voor kinderen kan naar school  gaan een moeizaam proces zijn. 

Voor kinderen met dyslexie of kinderen die als beelddenker in het leven staan. Vaak is het al zo dat zijzelf het gevoel hebben, anderen begrijpen mij niet. Of ik lees toch wat er staat, zonder dat ze het besef hebben dat ze maar raden wat er staat. 

Het gevoel hebben als ouders: de meester of de juf begrijpt niet wat ik bedoel. Ik weet als ouder dat er meer in mijn kind zit dan er op school uit komt.

Vaak een lange weg te gaan, veel tijdverlies, je onbegrepen voelen. Er geen vinger achter kunnen krijgen en niet weten waar je hulp kunt zoeken.


Misschien is er binnen korte tijd een stukje te veranderen, waardoor uw kind weer met plezier naar school gaat en het gevoel heeft IK  KAN HET OOK !!!

Als gecertificeerd coach voor de methode 'Ik leer anders' biedt ik u de gelegenheid om in 4  tot 6 sessies te kijken of ik iets voor uw kind kan betekenen.


Tarieven

1e sessie is € 109,-  euro inclusief werkboek

Vervolgsessies   € 65,-

Soms is het mogelijk om via het PGB een stukje betaling te doen.